TARA - metoden

Denne energibehandlingen kan gjenetablere evnen til å takle belastende opplevelser i kropp og sinn etter stressende eller traumatiske opplevelser. Metoden utføres med lett trykk på ulike energipunkter som finnes på kroppen. 

Her kan man ved å lytte til kroppens meridianpulser med fingertuppene finne ut hva kroppen har behov for.

TARA-metoden er en syntese av dagens kunnskap om hjerne og nervesystem ved stress, sjokk og traumer - og den gamle japanske energimedisinen og metoden Jin Shin. Metoden er skapt av nevropsykolog dr. Stephanie Mines og kalles TARA Approach, hvor TARA står for Tools for Awakening Resources and Awareness.

I tillegg til å kunne hjelpe ved ulike typer stress, kan metoden også støtte kroppen ved ulike plager og kroniske lidelser, som f. eks.: tretthetstilstander/utmattelse, søvnproblemer, høyt blodtrykk, hodepine, kvalme, mage/tarmproblemer, angst, sorg, astma, betennelser og ved heling etter benbrudd og operasjon.

Grunntanken i TARA er empati, kjærlighet og respekt for oss selv, andre og alt levende på jorden. Gjennom TARA-metoden kan vi både hjelpe oss selv og hverandre, og med det bevege oss mot et samfunn med større empati og ansvar for egen helse. Gjennom denne behandlingsmetoden kan vi også få mulighet til kontakt med egen høyere bevissthet.

Jeg gir praksisbehandlinger til redusert pris.

For mer informasjon om TARA se: www.tara-approch.org

 

Del denne siden